T: 0418 - 63 50 66

  Selectieve sloopwerken

  DSC_0032Leon van Herwijnen B.V. heeft een ruime ervaring op het gebied van sloopwerken opgebouwd. Het gaat hierbij met name om agrarische gebouwen, het slopen van schuren, huizen, garages etc..

  Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden beschikken wij over deskundig personeel en een modern en gevarieerd machinepark met hulpstukken welke speciaal bedoeld zijn voor sloopwerkzaamheden, te weten puinrieken, zeefbakken, sorteergrijpers, sloophamers, betoncrushers en ijzer- en betonscharen.

  De door ons te slopen gebouwen worden selectief gesloopt, dat wil zeggen dat de vrijkomende materialen op locatie worden gescheiden. Het puin kan eventueel ter plaatse met de mobiele puinbreker worden gebroken of naar de vaste puinbreeklocatie te Helvoirt worden afgevoerd.

  Door te blijven investeren in mensen en machines blijven wij toonaangevend en slagvaardig in onze branche.

  Offerte sloopwerkzaamheden

  Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor sloopwerkzaamheden? Aarzel dan niet en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Vul het offerte-formulier volledig in en geef zo duidelijk mogelijk uw wensen aan. U ontvangt dan van ons direct een duidelijke offerte.

  Offerteformulier

   Naam *

   Telefoon *

   Email *

   Offerteaanvraag voor *